VVS døgnvagt Aarhus

Har du brug for akut VVS i Aarhus? Et vandrør kan sprænge på alle tider af døgnet, og når det sker, skal det gå hurtigt med at få hjælp.Her finder du en oversigt over VVS-firmaer, som du kan prøve at kontakte, hvis du har brug for en VVS døgnvagt i Aarhus. Du kan få fat på de forskellige VVS døgnservice på det telefonnummer, som er listet ud for hvert firma her på siden.


Akut brug for VVS-døgnvagt i Aarhus?

Står du og har akut brug for en VVS'er i Aarhus her og nu? Det er næsten for svært at vide, hvilken VVS døgnvagt i Aarhus man skal ringe til, når der er så mange professionelle og autoriserede VVS-firmaer, som står klar til at hjælpe dig med blandt andet vand, varme, oliefyr, gasfyr, jordvarme og solceller. Derfor har vi fundet nogle VVS-firmaer, som du kan prøve at kontakte, hvis du har akut brug for hjælp:

VVS-firmaer i Aarhus

VVS Installatør Hjelm & Henriksen A/S
Mejlgade 4
8000 Aarhus C

VVS døgnvagt: 23 23 24 62


Byggeriets VVS-forretning
Skt. Pauls Gade 25 C
8000 Aarhus C

VVS døgnvagt for faste kunder: 86 12 31 26


Vandkrog Blik
Niels Juels Gade 8
8200 Aarhus N

Telefon: 60 60 02 13


Hjernø A/S
Katrinebjergvej 115
8200 Aarhus N

VVS døgnvagt: 86 16 66 00


Nielsen & Nielsen VVS ApS
Herluf Trollesgade 48
8200 Aarhus N

Telefon: 86 16​ 48 44


VVS Firmaet Carl C. Hansen ApS
Rødkløvervej 14
8200 Aarhus N

Telefon: 86 28 21 00


Sprængt vandrør er den mest almindelige opgave for en VVS-døgnvagt

Heldigvis tilbyder mange VVS-firmaer også døgnvagt, så du kan ringe til dem selv midt om natten. Det kan være en stor hjælp især hvis du er så uheldig, at et vandrør springer. Det er langt det mest almindelige problem, som VVS-døgnvagter bliver kaldt ud til, for når først der er gået hul på et vandrør, går det virkelig stærkt med vand, som foser ud i dit hjem. I sådan et tilfælde er det godt at kunne ringe efter en VVS-døgnvagt i Aarhus.

Du kan opleve problemer med vand i form af fx en stormskade, et sprængt vandrør eller et brud på kloakken hele døgnet rundt. Er uheldet ude i den slags sager, skal det gå hurtigt med at få hjælp, så du kan begrænse skaden. Måske tænker du, at det er dyrt at tilkalde en VVS'er om natten, men du skal huske at holde det op mod omkostningerne ved en vandskade, som ikke bliver standset hurtigst muligt. Det kan blive til ganske mange penge. Derfor er det fx altid en god idé at lukke for vandet på hovedhanen, inden du tager på ferie.

Brug altid et autoriseret VVS-firma

Husk at være opmærksom på, at man skal være autoriseret for at arbejde som VVS'er. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, hvorefter man blandt andet vil være underlagt en løbende kontrol. Det kan du også læse mere om hos Blik & Rør. Sikkerhedsstyrelsen har også en oversigt over de medlemmer, som er autoriserede VVS-ere med adresse i Aarhus og dermed hurtigt kan assistere som VVS døgnvagt i Aarhus.

Du kan også prøve at kontakte en VVS-døgnvagt i Risskov, Malling eller Åbyhøj, hvis du ikke har held med at finde en ledig VVS døgnvagt i Aarhus.