VVS døgnvagt Birkerød

Har du brug for akut VVS i Birkerød? Et vandrør kan sprænge på alle tider af døgnet, og når det sker, skal det gå hurtigt med at få hjælp.Her finder du en oversigt over VVS-firmaer, som du kan prøve at kontakte, hvis du har brug for en VVS døgnvagt i Birkerød. Du kan få fat på de forskellige VVS døgnservice på det telefonnummer, som er listet ud for hvert firma her på siden.


Akut brug for VVS-døgnvagt i Birkerød?

Står du og har akut brug for en VVS'er i Birkerød her og nu? Det er næsten for svært at vide, hvilken VVS døgnvagt i Birkerød man skal ringe til, når der er så mange professionelle og autoriserede VVS-firmaer, som står klar til at hjælpe dig med blandt andet vand, varme, oliefyr, gasfyr, jordvarme og solceller. Af samme årsag har vi lavet denne oversigt over VVS-firmaer, som tilbyder døgnvagt i Birkerød:

VVS-firmaer i Birkerød

Uggerly Installation A/S
Topstykket 3
3460 Birkerød

VVS døgnvagt 98 13 88 88


Leif Iversen VVS
Hammerbakken 28
3460 Birkerød

45 81 68 77


Rudersdal VVS ApS
Toftebakken 2 G H
3460 Birkerød

44 44 41 31​


Nordsjællands VVS ApS
Lindebakken 17
3460 Birkerød

45 81 50 40


Poul Sejr Nielsen Entreprise A/S
Klintehøj Vænge 7
3460 Birkerød

VVS døgnvagt 45 81 55 77


W.C. Brügge ApS
Jægervang 13
3460 Birkerød

VVS døgnvagt 40 36 17 11


Sprængt vandrør er den mest almindelige opgave for en VVS-døgnvagt

Heldigvis tilbyder mange VVS-firmaer også døgnvagt, så du kan ringe til dem selv midt om natten. Det kan være en stor hjælp især hvis du er så uheldig, at et vandrør springer. Det er langt det mest almindelige problem, som VVS-døgnvagter bliver kaldt ud til, for når først der er gået hul på et vandrør, går det virkelig stærkt med vand, som foser ud i dit hjem. I sådan et tilfælde er det godt at kunne ringe efter en VVS-døgnvagt i Birkerød.

Du kan opleve problemer med vand i form af fx en stormskade, et sprængt vandrør, et brud på kloakken eller et defekt oliefyr eller gaskedel hele døgnet rundt. Er uheldet ude i den slags sager, skal det gå hurtigt med at få hjælp, så du kan begrænse skaden. Måske tænker du, at det er dyrt at tilkalde en VVS'er om natten, men du skal huske at holde det op mod omkostningerne ved en vandskade, som ikke bliver standset hurtigst muligt. Det kan blive til ganske mange penge. Derfor er det fx altid en god idé at lukke for vandet på hovedhanen, inden du tager på ferie.

Brug altid et autoriseret VVS-firma

Husk at være opmærksom på, at man skal være autoriseret for at arbejde som VVS'er. Autorisationen kan man søge om at få hos Sikkerhedsstyrelsen, hvorefter man blandt andet vil være underlagt en løbende kontrol. Det kan du også læse mere om hos Blik & Rør. Sikkerhedsstyrelsen har også en oversigt over de medlemmer, som er autoriserede VVS-ere med adresse i Birkerød og dermed hurtigt kan assistere som VVS døgnvagt i Birkerød.