Betingelser, cookie- og privatlivspolitik

Ophavsret

Brugsretten til billeder anvendt på akutvvs24.dk tilhører enten Zetup Kommunikation eller er venligst udlånt af annoncører eller gæstebloggere. Billederne må ikke gengives uden forudgående aftale med Zetup kommunikation.

Al tekst er udarbejdet af Zetup Kommunikation, medmindre andet er angivet. Intet indhold må, hverken i uddrag eller sin komplette form, benyttes eller udgives andre steder online. Dette gælder også i forskellige fora og på de sociale medier. Link i stedet til den pågældende side med det indhold, du gerne vil dele med andre.

Er du interesseret i at benytte dele af indholdet offline, er du velkommen til at sende en mail på info@zetupmedia.dk med dine ønsker.

Annoncering
Der annonceres på bloggen, både i form af banner-annoncer, affiliatelinks og sponsoreret indhold. Vi samarbejder dog kun med udvalgte virksomheder, vi selv kan stå inde for, og som har relevans for vores målgruppe.

Alle indlæg indeholder reklamelinks, men også links som ikke er kommercielle. Vi linker også til indhold af ren interesse eller vidensværdi for dig som læser.

Personoplysninger og hvad vi bruger dem til, ved brug af kontaktformularen

Når du udfylder vores kontaktformular og beder om at blive kontaktet, afgiver du dit navn, virksomhedsnavn, telefonnummer og email samt eventuelt en besked til os.

Vi anvender først og fremmest disse oplysninger for at være i stand til at ringe eller skrive til dig, præcis som du har bedt os om i kontaktformularen. Men vi bruger også oplysningerne til på forhånd at danne os et indtryk af, hvem vi kontakter/ringer til, så vi kan give dig den bedst mulige service.

Det samme er gældende med de informationer vi modtager ved tilføjelse af VVS-firma. Vi passer altid godt på de oplysninger vi modtager. Ved tilføjelse vil en af vores konsulenter, altid kontakte VVS-firmaet før vi opsætter jeres information på akutvvs24.dk

Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger?
Dine personoplysninger opbevares på ubestemt tid. Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger fra kontaktformularen til 3. mand.

Cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning omkring cookie håndtering.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger
Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, firmanavn, adresse, post og by, telefonnummere, CVR-nummer, e-mail, adresse og evt. betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Sikring og permanent overvågning af hjemmesiden
For at beskytte og sikre data på vores hjemmeside bruger vores tekniske support tjenester fra udbyderen ManageWP.

GoDaddy.com LLC, 14455 N. Hayden Rd, Ste. 219, Scottsdale, AZ 85260, USA
GoDaddy.com WP Europe, Trg republike 5, 11000 Beograd, Serbien

Vi bruger denne service til at sikre vores data på servere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og dermed sikre en smidig drift af vores onlinetjenester. Inden for ManageWP-tjenesten har vi mulighed for at overvåge vores websteder for fejl, forsøg på angreb udefra og for ydeevne. Tjenesten tæller sidevisningerne. Vi har ingen adgang til IP-adresser eller personlige data. Sikkerhedskopier af websteder og data opbevares sikkert og krypteret på ManageWPs Amazon S3-servere.

Mere om databeskyttelse på ManageWP på: https://managewp.com/privacy Erklæring fra ManageWP på GDPR: https://managewp.com/blog/

Vores tekniske support har indgået en ordrebehandlingsaftale med GoDaddy.com LLC. Vi bruger denne service til at sikre, at denne side kører problemfrit og ser det som en legitim interesse i henhold til artikel 6, stk.1 i loven om GDPR.

Spærring for uønsket adgang
Vi har inkluderet iThemes Security plugin på denne hjemmeside. Udbyderen er iThemes Media LLC, 1720 South Kelly Avenue Edmond, OK 73013, USA.

iThemes Security bruges til at beskytte vores hjemmeside mod uønsket adgang eller ondsindede cyberangreb. Til dette formål indsamler iThemes Security bl.a. Din IP-adresse, tidspunkt og kilde til loginforsøg og logdata (f.eks. den anvendte browser). iThemes Security er installeret lokalt på vores servere hos Simply.com.

iThemes Security sender IP-adresser på tilbagevendende angribere til en central iThemes-database i USA (Network Brute Force Protection) for at forhindre sådanne angreb i fremtiden.

iThemes Security bruges på grundlag af artikel 6 (1) (f) GDPR. Hjemmesideoperatøren har en legitim interesse i at beskytte sin hjemmeside mod cyberangreb så effektivt som muligt. Hvis der er anmodet om et tilsvarende samtykke, sker behandlingen udelukkende på grundlag af artikel 6 (1) (a) GDPR; samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.

Cookie-samtykke
Vores hjemmeside bruger Cookiebots cookie-samtykketeknologi til at indhente dit samtykke til lagring af visse cookies på din slutenhed og til at dokumentere dette i overensstemmelse med databeskyttelsesforskrifter. Udbyderen af ​​denne teknologi er Cybot A/S, Havnegade 39, 1058 København, Danmark (herefter “Cookiebot”).

Når du går ind på vores hjemmeside, etableres en forbindelse til Cookiebot-serverne for at få dit samtykke og andre forklaringer på brugen af ​​cookies. Cookiebot gemmer derefter en cookie i din browser for at kunne tildele det samtykke, du har givet eller tilbagekalde det. De data, der indsamles på denne måde, opbevares, indtil du beder os om at slette dem, selv sletter Cookiebot-cookien, eller formålet med at opbevare dataene ikke længere gælder. Obligatoriske lovpligtige opbevaringskrav forbliver upåvirkede.

Cookiebot bruges til at indhente det lovpligtige samtykke til brugen af ​​cookies. Retsgrundlaget herfor er artikel 6, stk. 1, punkt 1, litra c, GDPR.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysning
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: info @ zetupmedia.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Zetup Kommunikation
Havnegade 29A
DK-7100 Vejle
Telefon: 7111 3500
Email: info @ zetupmedia.dk

Denne side er sidst opdateret den 10. marts. 2022.