Akut VVS døgnvagt - Om os

Denne online akut VVS døgnvagt startede ved en tilfældighed

Leder du efter et autoriseret VVS-firma med VVS døgnvagt, som kan afhjælpe VVS-opgaver hjemmet efter normal fyraften? Her på siden er der hjælp at hente. Vi har nemlig lavet denne geografiske oversigt, så du nemt kan finde et VVS-firma med VVS døgnvagt, som kan hjælpe dig.

Har du selv VVS-firma med VVS døgnvagt, og mangler dit firma her på siden? Så hjælper vi gerne – det er helt gratis at få din virksomhed med. Brug formularen Tilføj VVS-firma her.

Ideen til dette site opstod...

En tilfældig fredag aften i marts 20, lidt efter klokken 19, opdagede min kone at der stod vand i små tynde stråler ud under håndvasken på badeværelset. Der var vand over alt og for at gøre alting værre, var huset fuld af gæster langvejs fra. Da jeg meget langt fra er en handymand, var min første tanke, hvor finder jeg hurtigt en fiks VVSér der kan klare problemet med en rørtang og noget pakgarn? Kender jeg en lige i nærheden? Giv mig et telefonnummer!

Det var scenariet der startede denne AkutVVS24-service med info og formidling at akut VVS døgnvagt og ideen voksede hurtigt til dette akut VVS-site. Besøgstallene viser allerde at der er flere, der lige som os, kan bruge et hurtigt link til en VVS mand efter fyraften.

Vi vil gerne hjælpe flere
Hjælp os, mangler der en VVSér med døgnvagt, uanset hvor i Danmark, så skriv os et hint under kontakt. Det vil hjælpe os med at hjælpe andre.

Vi vil gerne hjælpe flere

Alle oplysninger på denne hjemmeside er indhentet via offentligt tilgængelige oplysninger som fx VVS firmaers hjemmesider, Google og Facebook-sider. Vi har kun de oplysninger, som du kan se her på hjemmesiden. Ønsker du at få slettet eller rettet dine oplysninger, skal du blot kontakte os under kontakt.

Lidt om os

AkutVVS24 ejes at firmaet Zetup Kommunikation der har til formål at drive portaler, bygge hjemmesider, samt at hjælpe små og mellemstore kunder med søgemaskineoptimering, udarbejdelse og optimering af hjemmesider.

Vi modtager gerne forslag til forbedringer, ris/ros og rettelser til siden. Har du andre forespørgsler så kontakt os også gerne via kontaktformularen her.

Artikler

Artikler og nyheder fra udvalgte samarbejdspartnere

Nem vej
Annoncørbetalt artikel
Seriøs VVS Døgnvagt

Hvis der fosser vand ud, eller du ikke har noget vand overhovedet, så er der ingen tid at spilde. Kontakt altid en med VVS døgnvagt.

Læs her »
akutvvs24 logo favicon