Dit hjem – din markise

reklame

Skal du bruge en markise til dit hjem?

Det kan være en større ting at skulle erhverve sig noget nyt til sit hjem. Der er mange ting, man overvejer. Man ønsker sig selvfølgelig noget, der passer til hjemmet personlighed, men også til familien i hjemmet.

Dit behov er sikkert simpelt – du ønsker flere timer på din terrasse eller altan – du har måske brug for skygge foran nogle store vinduer – du ønsker betjeningen skal være nem. Udførslen kan dog virke uoverskuelig, hvor skal man starte, og hvordan ved man, at man får et kvalitetsprodukt, der ikke skal udskiftes hurtigt.

Hvad skal du overveje, inden du køber en markise til dit hjem?

Når du skal købe en markise, skal du overveje, hvor du bor, og hvad dit behov er. Bor du tæt på vandet, hvor der kan været meget vind, så har du måske et større behov for en markise, som er stærk under hårde vindforhold såsom faldarmsmarkiser. Blænder solen dig gennem dine vinduer på bestemte tidspunkter på dagen eller under en bestemt årstid, så har du måske brug for markiser til dine vinduer og hér vil faldarmsmakiser også kunne stille dette behov. 

Bor du i et rækkehus eller i et hus, hvor stakittet er lavt og du ønsker mere privathed uden at skulle hive stakittet op, måske har du ikke et stakit – og heller ikke ønsker et – eller også vil du skærmes for sidevinden. Så passer et læsejl nok bedre til dit behov og denne kan også tilpasses dit behov yderligere. Du kan desuden få dig markiser med motor. Det gør det muligt for dig at spare på energien, men også indstille din markise yderligere efter dine behov og disse kan samtidig nemt betjenes.

Hvordan vælger du din markise?

Det vigtigste er dig og dit hjem, så når du har overvejet, hvad dit behov for en markise er, så kan du nemt finde den markise eller de markiser, du ønsker. Men hvis du stadig sidder med en tvivl, så kan du hurtigt booke et uforpligtende konsuletbesøg, så I sammen kan vurdere, hvilken markis du får mest ud af. Med din markise får du 5 års garanti og dertil har du mulighed for at tilpasse dine markiser med tilkøb af diverse ting – f.eks. motor, varmelamper og lys.

Med en konsulents rådgivning og viden om markiser og din viden om dit hjem og din familie, vil i sammen finde frem til markiser, der passer til dit hjem og dit behov.