Leder du efter en lejebolig i netop dit område?

reklame

Leder du efter et nyt sted at bo - en lejebolig

Ja det kan være svært at finde sig en egnet bolig, specielt hvis du gerne vil bo med en billig husleje, bo centralt, og ikke langt fra dit arbejde.

Samtidig er ejerboligerne efterhånden blevet så dyre at det for mange ikke er en reel mulighed, og så står man lidt med håret i postkassen, og kan let blive presset ud i et kompromis der ikke tjener dig særlig godt.

Boligportalen Findboliger kunne være en løsning for dig, her mødes udlejer og lejer, og kan finde hinanden nemmere end nogensinde før, baseret på begge parters præferencer.

Det fede er at det ikke koster noget at være med, for begge parter, men det kan sætte skub i både udlejningen og lejningen af boligerne.

Meget at vælge i mellem, og opret gerne en boligagent

Der er lige nu omkring 8.000 lejeboliger at vælge mellem, og dermed i snit ca. 80 pr. kommune, naturligvis er koncentrationen af boliger størst omkring de største byer, men tager vi et eksempel som Næstved, her er der lige i skrivende stund 27 boliger til leje.

Så der er rigeligt at vælge mellem, uanset hvor du gerne vil bo, husk også at priserne normalt er lavere i provinsen, hvilket godt kan have betydning i forhold til din pengepung.

Du er heller ikke i fare for at blive løbet over ende af andre interesserede lejere, i og med at du selv klarer kontakten og besigtigelse af potentielle kommende boliger.

Der er også mulighed for at oprette en boligagent, og på den måde sætte søgning på autopilot, så du ikke behøver at afsætte tid til boligsøgning, men lader dem komme til dig.

Et hurtigt kig på portalen viser at der er kommet 4.850 nye lejeboliger den sidste måned, så det er ikke fordi der ikke kommer nye muligheder til løbende.

Søgning på både tal og geografi

Når du søger bolig, så giver det mening at specificere ting som den ønskede leje, det ønskede antal værelser og den by eller postnummer du gerne vil bo i, men du kan også søge i radius fra din by, og dermed hvor centralt eller decentralt du gerne vil bo.

Der er det naturligvis sådan, at jo større radius du vælger, jo flere billige resultater vil du få, alt andet lige, og der kan det være sådan at du med tiden måske skal udvide din radius, fordi du får for få resultater, eller bliver mere sulten i forhold til at finde en bolig.