Når du skal indrette dit nye badeværelse

Denne artikel indeholder reklame-link

Går du med drømmen om et nyt badeværelse?

Badeværelset er et af de sværeste rum i huset at indrette. Det er tit meget lille, og så er der mange genstande som man er nødt til at arbejde sig rundt om og som er vanskelige at flytte pga. vandrørene. Når du skal indrette dit badeværelse, skal du derfor tit være lidt opfindsom. Denne artikel giver gode tips og tricks til hvordan du indretter dit badeværelse og giver nogle eksempler på nogle af de udfordringer, som du kan komme til at stå overfor, næste gang du trænger til at der sker noget nyt på badeværelset. Vil du vide mere så find inspiration og boligdesign på Furnished.

Rent og klinisk

Når du indretter dit badeværelse, er det en god ide at fokusere på at holde en enkel æstetik. Et badeværelse skal helst holdes så rent som muligt og være nemt at gøre rent, og derfor går det ikke, at der er for mange dimser, der samler støv og skidt. Hold dig til det allermest nødvendige, nogle tandkrus, en toiletbørste, en spand til affald og en sæbedispenser. Skal du opbevare produkter som make-up, hårvoks eller deodorant, så stil det ind et skab, der kan lukkes. På den måde vil det også være nemmere for dig at skjule, hvis der opstår rod og uorden. Du kan også med fordel have skuffer under håndvasken til hårelastikker eller glattejern. Her kan du i øvrigt med fordel også opbevare forskellige rengøringsartikler. Du skal også sørge for at få badesæber væk fra gulvet. Installer helst en hylde de kan stå på, ellers så vil sæberester samle sig og gøre gulvet i badet fedtet og svært at gøre rent. I det hele taget handler det om at have fuldstændig frie overflader, som du nemt og hurtigt kan tørre over med en klud eller en gulvmoppe.

En smuk æstetik

Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan indrette dit badeværelse på en smuk og æstetisk måde. Du kan blandt andet sørge for at have planter stående. De vil skabe liv til rummet. Men sørg for, at de får lys nok. Du kan også male dele af rummet i nogle smukke farver, vælge en smuk bademåtte og anskaffe håndklæder, der passer til. Du kan også med fordel hænge noget på væggene. Det kan enten være et smukt kunstværk eller noget, der er sjovt at kigge på, når man skal sidde på toilettet i længere tid. Vil du tilføje ekstra detaljer, som en hylde eller en ny vandhane, så tænk i organiske materialer og farver som træ og guld. På den måde får du også skabt lidt lækker luksusstemning på dit nye badeværelse.