Professionel VVS-assistance er muligt 24 timer i døgnet

Denne artikel indeholder reklame

Få professionel tilkaldevagt og VVS-assistance hele døgnet

Du er ikke selv herre over, hvornår på døgnet, der opstår VVS-relaterede problemer i din bolig. Derfor er det rart at vide, at du kan tilkalde en VVS-installatør døgnet rundt.

Der findes nemlig adskillelige udbydere landet over, der tilbyder akut VVS. Det vil sige, at de har en tilkaldevagt, hvorfor det er muligt at få hjælp hele døgnet. Ganske vist kommer det ikke uden en højere pris, men det er dog muligt at få hjælp, når du har brug for det.

Du skal ikke vente med at løse dine VVS-problemer

Mange forsøger at spare penge på VVS-regningen, ved at vente til sidste øjeblik. Det er dog ikke en god idé. Er der fx et vandrør, der er sprængt, er det vigtigt, at du handler hurtigt, da det ellers kan få store konsekvenser, som bliver både omfattende og dyre at udbedre.

Det er ærgerligt at skulle betale et gebyr til VVS’eren, fordi du har haft brug for hjælp udenfor de gængse åbningstider, men det er alle pengene værd. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at du ikke tøver.

Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad deres gebyr lyder på, men fælles for alle VVS-installatører er, at akut VVS koster en merpris. Som regel kan dette gebyr findes på udbyderens hjemmeside, før du ringer til dem – ellers kan du få det oplyst via telefon.

I mange tilfælde bliver folk overraskede over, hvad det koster at få assistance fra en VVS’er, hvis ikke det er inden for deres normale åbningstider. Derfor kan det lige så godt gøres klart: det er ikke billigt.

Hvad koster akut VVS?

Som angivet herover, er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at få hjælp fra en VVS’er uden for normale åbningstider. Du undgår sjældent at betale et gebyr – og det er sjældent det samme gebyr, som alle VVS’er i dit lokalområde tager.

Du kan dog forvente, at det er et gebyr, der lyder på i omegnen af 500 kroner. I nogle tilfælde er det dog mere, mens det i andre tilfælde er mindre. Som sagt er det noget, der varierer meget.

I og med, at det er noget, der varierer en del, er det en god idé, at du tager dig tid til at undersøge dette, før du bestiller en VVS’er. Det kan du som regel gøre på et par minutter – er det et meget akut problem, skal du selvfølgelig helst ikke brug for meget tid på at vælge din VVS’er.

Omvendt skal du dog også være varsom med at vælge for hurtigt. Der kan være en del penge at spare, hvis du bruger blot et par minutter ekstra på at undersøge markedet.

Af denne grund er det også anbefalelsesværdigt, at du bruger et par minutter på dette, før du beslutter dig. Husk dog, at det ikke kun er prisen, der er afgørende, når du skal vælge din VVS’er. Du skal også vælge din VVS’er med udgangspunkt i, om han er dygtig til det konkrete arbejde.