Rådgivning i forbindelse med bolighandel for både købere og sælgere

Denne artikel indeholder reklame

Få rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig

Måske forbinder du mest en ejendomsmægler med en der sælger boliger. Det er også helt korrekt, og absolut det han eller hun oftest gør. Ikke desto mindre er flere og flere ejendomsfirmaer begyndt også at tilbyde hjælp til dig som køber. Hvor det førhen mest var forbeholdt en sælger at benytte sig af en ejendomsmægler, er det altså i dag, også muligt for købere at benytte sig af samme service. Hos dinbolighandel.dk kan du læse meget mere og få konkret rådgivning om køb af bolig.

Køber var førhen overladt til dyre advokater

Kutymen var at sælger allierede sig med en ejendomsmægler, der stod for salget af en given bolig. Ejendomsmægleren varetog så at sige alle sælgers interesser og kun sælgers interesser.

Køber var overladt til advokater. Flere dygtige advokater har ageret som dygtige og velanset boligadvokater. De kunne og kan stadig, hjælpe og rådgive om alt hvad køber måtte have brug for.

Rådgivning for køber behøver ikke koste en formue

Eneste problem med de dygtige boligadvokater er prisen. Rigtig mange ejendomsfirmaer tilbyder dig i dag, nøjagtig samme hjælp, bistand og rådgivning, men ofte til priser som ligger langt under advokaternes.

Du får altså nøjagtig lige så god service, hvad enten du er køber eller sælger, bare til en meget mere fornuftig pris.

Hvornår har du brug for rådgivning?

Du kan have brug for rådgivning i forbindelse med køb af bolig, i alle faser af handlen. Typisk opstår de helt store behov omkring de juridiske dokumenter.

De fleste kan godt læse en almindelig salgsopstilling, dog kan der være tilfælde hvor noget er så uklart formuleret, at du også her kan få brug for en oversættelse.

Tilstandsrapporter giver også for det meste sig selv, men er der punkter som ikke er ordentligt beskrevet, eller som med salgsopstillingen, er vagt formuleret, kan en rådgivning også give god mening her.

Selve handlen kræver rådgivning for både køber og sælger

Den endelige kontrakt bør aldrig underskrives uden forudgående rådgivning. Bordet fanger og katten er allerede i sækken. Du bør aldrig skrive under, før du er sikker på at du har læst og forstået hvert eneste punkt i kontrakten. Noter alle uklarheder og lad dig rådgive, uanset om du er køber eller sælger. En bolighandel er mange penge, så du bør være helt sikker på at du investere dem i den rette bolig.