Renovering af køkken og bad med murer i Næstved

Denne artikel indeholder reklame

Erfaren murer i Næstved og omegn med høj kvalitet og god service

Står du og mangler en rutineret murer med hele pakken? Så er murermester Lars Højby-Lund den helt rigtige mand til opgaven. Ønsker du hjælp til renovering, tagarbejde, opsætning af fliser og klinker eller udbedring af en forsikringsskade? Lars murer leverer altid høj kvalitet og god service på hele Sydsjælland. Og skulle du have brug for en dygtig og erfaren byggeleder til et større projekt, så kan han hjælpe dig med at gøre dine idéer og drømme til virkelighed.

Forsikringsskader, tag, fliser og klinker

Lars er din murer Næstved, både hvis du skal have hjælp til at realisere dine projekter, eller hvis uheldet er ude. I tilfælde af forsikringsskader rykker han hurtigt ud og fikser situationen. Skulle der være behov for håndværkere fra andre fagområder, så har Lars et stort netværk og skal nok sørge for en totalløsning til den bedste pris.

Lars kan også hjælpe med at sætte et personligt præg på dit hjem. Er der brug for nyt tag, nye fliser eller klinker i køkkenet eller på badeværelset? Lars sørger for en både funktionel og kreativ løsning, der lever op til dine forventninger, som du vil få glæde af i mange år.

Renovering, nybyggeri, tilbygning og andre større projekter

Lars kan hjælpe dig med at renovere dele af din bolig, og står hele boligen for tur, så kan han også finde en fordelagtig totalløsning til dig. Lars har kontakt med mange håndværkere fra andre fagområder, og han sørger selvfølgelig også for at forhandle den bedste pris til dig.

Står du over for en tilbygning eller et helt nybyggeri, så varetager Lars gerne hele projektet som byggeleder og sammensætter et hold af kompetente håndværkere til at klare de forskellige opgaver. Ønsker du blot hjælp til dele af projektet, så kan Lars også bare stå for dét og lade dig om resten. Det er helt op til dig.

Få en uforpligtende samtale med en murermester i øjenhøjde

Med erfaring siden 2002 kan Lars garantere høj kvalitet og god service. Han arbejder bl.a. på store prestigeprojekter i Ørestaden, renoverer fredede ejendomme på Sydsjælland og laver opgaver af alle slags for private. Lars er en murermester i øjenhøjde, som altid overholder aftaler om tid, kvalitet og pris. Der er ingen uventede efterregninger, og han rydder selvfølgelig også op efter sig selv.

Hele Sydsjælland er hans arbejdsplads, og han tilbyder også en uforpligtende snak om dit projekt, før du behøver at binde dig til noget som helst.