Sådan får du den rette VVS-hjælp på en sikker måde

reklame

Utroligt mange mennesker herhjemme i Danmark får lige i øjeblikket besøg af håndværkere, VVS’ere og mange andre, som skal hjælpe med at fikse hvad end vi har problemer med. Under pandemien har det ikke været nemt at få hjælp til at fikse noget som helst, eftersom vi har skulle være ekstra varsomme ift. Smitten. Det skal vi stadigvæk, men vi går en lysere tid i møde nu.

Her kan du købe en ordentlig håndsprit

Du har måske allerede bemærket at genåbningen skrider frem med raske skridt. Dette har haft stor betydning for ikke bare landet, men også de individuelle borgere. Nu har vi nemlig mulighed for at få tilkaldt hjælp og forstærkning, hvis vi har brug for at noget skal fikses. Alle kan have brug for en vvs’er i ny og næ, og hvis dette er tilfældet for dig, så kan du altid tage et kig her på vores side, da vi netop har døgnåbent. Hvis du har problemer med noget som helst indenfor vores område, så hjælper vi dig hellere end gerne! Der er ikke noget værre end at stå med et problem som står uløst i flere uger.

Hvis du dog alligevel føler dig en smule bekymret for at møde nye, fremmede mennesker især i denne tid, så findes der mange måder at løse dette på. Et godt udgangspunkt er altid at have god afstand til folk, men ellers så køb ordentlig desinficerende håndsprit hos Lomax. Du kan finde håndsprit i forskellige størrelser og med forskellige procenter, som alt sammen vil gøre det mere trygt for dig at færdes folk du ikke kender.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål

Som udgangspunkt, pandemi eller ej, så er det en god idé at have håndsprit på sig. Igennem en hel dag kan vi røre ved mange ting, og derfor kan der være mange bakterier involveret. Det er ikke nødvendigvis bakterier fra virus, men det kan dog være med til at du undgår for meget forkølelse og andet i løbet af året. Det er aldrig en dårlig idé at være på forkant med den slags. Hvis du dog tager dine sikkerhedsregler i brug, så er der absolut intet at være bekymret for, og så kan du på ganske kort tid, få den hjælp du har brug for. Tag et kig på vores side og se hvilke opgaver vi foretager os.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du også mere end velkommen til at give os et kald, så kan vi opklare hvad end spørgsmål du måtte have.