Skab en bedre akustik med skærmvægge

Denne artikel indeholder reklame

Engang kunne du kun få skærmvægge, der stod på to fødder. Konceptet er blevet mere udviklet, så en skærmvæg er meget mere end den traditionelle variant

Ligesom du kan få akut brug for VVS, kan du også nogle gange få akut brug for en bedre akustisk på din arbejdsplads. Det kan være, at I er flere, der skal afholde mindre møder på én gang. Eller det kan være, at der er brug for ro til fordybelse. Uanset årsagen kan nogle funktionelle skærmvægge hjælpe jer, så I bedre kan udelukke larmen.

I dag er skærmvægge også blevet så udviklet, at du kan få dem i flere forskellige modeller. Derfor kan du sagtens få skærmvægge, der også er pæne at se på.

En skærmvæg er meget mere end den traditionelle variant

Engang kunne du kun få skærmvægge, der stod på to fødder. I dag er konceptet heldigvis blevet mere udviklet, så du kan vælge mellem flere forskellige modeller. Det giver dig først og fremmest bedre mulighed for at finde den type, der passer bedst til dine og dine medarbejderes behov på arbejdspladsen.

Derudover giver det dig også mulighed for at vælge blandt flere forskellige æstetiske udtryk, når du gerne vil have mulighed for at afskærme dele af kontoret.

Minimer støjen med en skærmvæg

Den primære grund til at anskaffe sig en skærmvæg er typisk, at du gerne vil have mulighed for at minimere støjen. Oftest er det på et kontor, at behovet for ro opstår. Men det kan dog også sagtens være i et klasserum eller hjemme i privaten.

En skærmvæg kan naturligvis ikke fjerne støjen fuldstændigt, så det er umuligt at høre, hvad parten på den anden side af væggen siger. Men den kan hjælpe med at reducere taleforståeligheden, så det bliver sværere at høre, hvad der bliver sagt. På den måde kan de respektive parter bedre koncentrere sig om, hvad der bliver sagt på deres side af skærmvæggen.

Skab bedre fokus

Det er dog ikke kun støjen, der bliver reduceret med en skærmvæg. Fordi du afskærmer dig selv fra det øvrige kontor, bliver du heller ikke visuelt forstyrret ligeså let. Derfor er der flere mennesker, der bedre kan koncentrere sig, når de bliver ”indrammet” af en skærmvæg.

Som mennesker har vi en tendens til at løfte blikket, når vi kan se nogen eller noget bevæge sig i vores synsfelt. Derfor kan du også miste koncentrationen mange gange på et kontor. Der er altid nogen, der skal hente kaffe, på toilettet osv. Men med en skærmvæg kan du blive lukket lidt mere inde i din egen verden. Derfor er konceptet fantastisk, når du gerne vil koncentrere dig fuldt ud.