Akut VVS døgnvagt Slagelse

Akut VVS døgnvagt Slagelse - få hurtig kontakt til VVS døgnvagt

Akut VVS døgnvagt – Her kan du finde et VVS-firma i dit lokalområde. Her er en overordnet liste med blikkenslagere eller VVS-installatører i Slagelse og omegn. De står alle til rådighed og kan hjælpe dig, når du har brug for akut hjælp. Nogle af VVSere har ikke en hjemmeside, men du kan altid komme i kontakt med dem via telefon.

Vores side gør det hurtigt og nemt for den besøgende at finde den blikkenslager eller VVS-installatør der er brug for. Start herunder:

Jessen VVS
Høvevej 26
4540 Fårevejle Kirkeby

Vagttelefon: 2835 3528

Claus Nielsens Blik og VVS ApS
Holbækvej 10
4200 Slagelse

Vagttelefon: 6913 3616

Annonce

Bemærk: Denne side indeholder annonce og reklame links, hvilket betyder at vi modtager en lille kommision, hvis du ender med at købe noget af det der skrives om eller anbefales.

Akut hjælp til dine VVS-installationer i Slagelse

Hurtig hjælp ydes af VVS’er med døgnvagt. Kontakt en af de VVS-firmaer der vises herover.

Brug din VVS-mand
Overvejer at bygge et nyt badeværelse, få udskifte en utæt vandhane eller bare finde en til at undersøge, hvorfor vaskemaskinen ikke virker korrekt, så får du her også et overskueligt overblik over VVS installatører i Slagelse.

Der udføres alle typer VVS-installationer og blikarbejde i alle typer boliger. Trænger du til vedligeholdelse, reparation og fornyelse af dine VVS-installationer? Så kontakt en af de blikkenslagere eller VVS-installatører der vises her – De tilbyder også regulær VVS-service i den normale åbningstid.

Annonce

Annonce