Vil du starte en vvs webshop?

reklame

Her er 3 ting du måske ikke har tænkt på..

Når du vil starte en webshop så ved du helt sikkert også at der er mange ting du skal tænke over.
Du kan få hjælp og rådgivning rigtig mange steder til langt det meste, og selvfølgelig ved du at du skal have styr på hvor du kan få varerne fra, hvilke priser du skal sælge til, regnskab, skat, moms osv.
Men her i artiklen finder du 3 ting som du måske ikke havde tænkt på men som også er vigtige.

Din emballage kan skabe mere salg

Som nævnt har du sikkert allerede styr på hvor dine varer skal komme fra, og hvordan du får dem ud til dine kunder. Men vidste du at din emballage faktisk også er vigtigt.

Flere undersøgelser viser at flere og flere kunder går specifikt efter miljøbevidste virksomheder, og også gerne vil betale mere for miljøvenlig emballage. Klik her hvis du gerne vil have et bud på miljøvenlig emballage som dine kunder vil elske.

Forkerte betalingsløsninger kan koste kunder

Hvilken pris du sælger dine varer til er uden tvivl af stor betydning. Er du for dyr så handler kunderne ikke hos dig, men man kan faktisk også sælge for billigt. Det er dog en helt anden snak, for lige nu skal det handle om betalingsløsninger.
Op til hver 4. handel på nettet bliver faktisk afbrudt fordi kunden ikke kan bruge sin foretrukne betalingsløsning. Der er stor forskel på hvilken målgruppe der bedst kan lide at bruge mobil betaling, hvem der betaler med Dankort, og hvem der helst vil have en afdragsordning.

Kend din målgruppe og fokuser på at tilbyde de mest gængse betalingsløsninger.

Synlighed er vigtigere end du tror

Det er klart at din kundegruppe skal vide at du findes, ellers kan de ikke handle hos dig. Det giver sig selv, så selvfølgelig skal du være synlig på søgemaskiner og andre platforme som din målgruppe benytter sig af.
Men vidste du at markedsføring faktisk fungerer bedst hvis du er genkendelig, har en rød tråd, og dine potentielle kunder møder dig forskellige steder.

Gentagelser er nemlig noget af det der skaber tillid. Det er altså ikke nok at fokusere på sociale medier kampagner, eller tilbud gennem nyhedsbreve, eller SEO optimering af din webshop.
Du skal faktisk lave en bred vifte af tiltag for at fange din målgruppe optimalt.
Der er selvfølgelig mange flere ting du skal huske når du vil starte din egen webshop med vvs-udstyr og artikler, men disse 3 kan også gøre en stor forskel.